Högtrycksspolning

Miljövänlig högtrycksspolning

När vi på Sanocon stamspolar använder vi högtrycksspolning. Metoden innehåller inte några tillsatser utan vanligt hetvatten, där allting utgår utefter ISO 9001 och ISO 14000-serien utifrån bästa miljötänk.

Resultatet av stamspolningen är att ni inte har något fett eller beläggningar kvar i era rör, de blir som nya igen. Ett friskt avlopp reducerar risken för vattenskador och minskar samtidigt den risk som finns för att ni måste byta avloppsstammen.

Vi finns tillgängliga i hela Sverige och kan snabbt vara på plats, antingen i förebyggande syfte eller om olyckan är ett faktum.

 

Varför högtrycksspolning?

Med högtrycksspolning rensas avloppssystemet från fett, beläggningar och annat som kan orsaka kostsamma och tidskrävande stopp i ledningarna och som i värsta fall leder till översvämning. Det är en miljövänlig metod eftersom bara hett vatten används, helt fritt från tillsatser och avloppssystemet blir effektivt rent och fräscht igen.

Anlita oss gärna för regelbunden högtrycksspolning i förebyggande syfte, så minskar risken drastiskt för kostsamma stopp på grund av igensatta rör eller översvämning.

Högtrycksspolning med SANOCON

  • Miljövänlig metod med överlägset resultat
  • Utgår från ISO 9001 och ISO 14000-serien
  • Vi finns tillgängliga i hela Sverige